wedstrijdlocatie en secretariaat

U kunt zich op de wedstrijddag vanaf 09.45 uur aanmelden voor de wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat in de kantine van Wielervereniging Avanti: Amerikalaan 163, 2408 TX Alphen aan den Rijn.

Hier zal uw aanmelding worden gecontroleerd en ontvangt u uw startnummer, corresponderend stuurbordje voor op de fiets en eventueel uw chip (indien u geen eigen chipnummer heeft opgegeven).

Indien u zich heeft aangemeld met een NTB licentie, houd deze dan gereed voor controle. Indien u deze niet kunt tonen, zijn wij genoodzaakt de kosten voor een daglicentie in rekening te brengen. Indien u geen licentie heeft, neem dan een geldig identiteitsbewijs mee voor controle. De daglicentie is dan al verwerkt in uw inschrijfgeld.

Het wedstrijdsecretariaat is open van 09.45 tot 10.45 uur.

afmelden.

  • Indien u zich afmeldt voor de wedstrijd vóór 1 januari 2019, ontvangt u uw inschrijfgeld retour, met inhouding van 4 euro administratiekosten.
  • Indien u zich afmeldt voor de wedstrijd vóór 24 januari 2019 ontvangt u 50% van uw inschrijfgeld retour
  • Indien u zich na 24 januari 2019 afmeldt voor de wedstrijd, hebt u geen recht op teruggave van uw inschrijfgeld.

kleedruimte en douches.

In het clubgebouw van Wielervereniging Avanti is een mannen- en vrouwenkleedkamer met douches aanwezig. Ook zijn er toiletten aanwezig in het clubgebouw.

Daarnaast is er een beperkt aantal kluisjes beschikbaar voor waardevolle spullen. De organisatie is niet verantwoordelijk bij vermissing of diefstal van persoonlijke eigendommen.

route en parkeren.

Parkeren

U kunt parkeren op de parkeerplaats van Avanti: Amerikalaan 163, 2408 TX Alphen aan den Rijn.

Route beschrijving

Komend uit Rotterdam (op A12, afslag 12 Reeuwijk) / Utrecht / Bodegraven:

N11 volgen richting Alphen aan den Rijn. Neem afslag 4 Alphen a/d Rijn West (afslag = stoplichten rechtsaf). Ga bij de volgende stoplichten weer rechtsaf (Antonie van Leeuwenhoekweg). Neem op de rotonde de 1e afslag de Flemingweg op. Ga na 400 meter rechtsaf het terrein van Avanti op.

Komend uit Amsterdam/Leimuiden via N207:

Volg de N207 tot in Alphen aan den Rijn. Ga bij de stoplichten rechtsaf de Eisenhouwer laan op. Weg vervolgen naar Albert Schweitzerburg/Prins Bernhardlaan. Sla na de Albert Schweitzerburg bij de stoplichten rechtsaf naar Hoorn/Leidse Schouw. Neem de 4e stoplichten linksaf naar de Antonie van Leeuwenhoekweg. Neem op de rotonde de 1e afslag de Flemingweg op. Ga na 400 meter rechtsaf het terrein van Avanti op.

Komend uit Leiden:

Neem op de N11 afslag 4 Alphen a/d Rijn West (afslag = stoplichten rechtsaf). Ga bij de volgende stoplichten weer rechtsaf (Antonie van Leeuwenhoekweg). Neem op de rotonde de 1e afslag de Flemingweg op. Ga na 400 meter rechtsaf het terrein van Avanti op.

Komend uit Den Haag:

Op A4, afslag Alphen N11. Neem op de N11 afslag 4 Alphen a/d Rijn West (afslag = stoplichten rechtsaf). Ga bij de volgende stoplichten weer rechtsaf (Antonie van Leeuwenhoekweg). Neem op de rotonde de 1e afslag de Flemingweg op. Ga na 400 meter rechtsaf het terrein van Avanti

tijdsregistratie.

Bij de Cross-ATB-Cross wordt gebruik gemaakt van het rode Mylaps systeem.

Indien u in het bezit bent van een eigen rode Mylaps chip, kunt u dit aangeven bij de inschrijving via ntbinschrijvingen.nl. U krijgt dan op de wedstrijddag 2,50 euro terug van ons, omdat u geen gebruikt maakt van onze huurchips.

Indien u niet in het bezit bent van een rode Mylaps chip, of geen nummer heeft opgegeven bij de inschrijving, ontvangt u op de wedstrijddag bij uw startnummer een rode chip. De kosten van het gebruik van deze huurchip zijn al bij het inschrijfgeld inbegrepen. Deze rode chip moet u, samen met uw startnummer en stuurbordje, na afloop van de wedstrijd inleveren.

Zonder inleveren van chip, startnummer en stuurbordje kunt u uw fiets niet meenemen uit de wisselzone.

tijdslimieten.

Voor de Cross-ATB-Cross gelden geen tijdslimieten. Wel kunnen deelnemers op advies van de EHBO-ers bij gevaar voor eigen veiligheid en gezondheid van het parcours gehaald worden.

startnummer.

Deelnemers ontvangen één startnummer. Dit dient tijdens het lopen en het fietsen op de borst gedragen te worden. Het is handig om een elastieken startnummerband te gebruiken. Hiervoor dienen deelnemers zelf te zorgen. Het startnummer dient stevig vastgemaakt te worden, met minimaal drie veiligheidsspeldjes.

Duo’s en ontvangen ook één startnummer; Daarnaast ontvangen duo’s en trio’s één chip, zowel het startnummer als de chip dienen als estafettestokje te worden doorgegeven. Het is voor het startnummer daarom handig om een startnummerband te gebruiken.

Alle deelnemers ontvangen daarnaast een stuurbordje corresponderend met het startnummer. Dit stuurbordje dient met door de organisatie meegeleverde tie-rips vastgemaakt te worden aan het stuur van de fiets, zodat het nummer vanaf de voorkant goed leesbaar is.