Vrijwilligers?

wees er zuinig op!

Een triathlon- of cross duathlon wedstrijd kan alleen georganiseerd worden met hulp van vrijwilligers. Zij zijn aanwezig om de wedstrijd mogelijk te maken en alles in goede banen te leiden. We vragen je daarom ook om de instructies van onze vrijwilligers op te volgen en hun inzet te waarderen. Ze staan er om voor jou de wedstrijd mogelijk te maken!

Vrijwilliger worden?

Lijkt het je ook leuk om ons te helpen en bij de wedstrijd aanwezig te zijn? Meldt je dan aan als vrijwilliger door onderstaand formulier in te vullen!

[[[["field40","contains","Anders:"]],[["show_fields","field41"]],"and"],[[["field42","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field43"],["show_fields","field44"]],"and"],[[["field44","contains","Anders"]],[["show_fields","field45"]],"and"]]
1
Voornaam
Achternaam
Mobiel
Zou je vrijwilliger willen zijn voor- of tijdens onze Cross-ATB-Cross?meerdere antwoorden mogelijk
Omschrijf hoe je ons wilt helpen als vrijwillger....
0 /
Heb je tijdens vorige edities geholpen als vrijwilliger?
Wat waren je taken als vrijwilliger tijdens vorige edities?
0 /
Zou je deze taken ook dit jaar weer willen uitvoeren?
Welke taak zou je het liefst uitvoeren?
0 /
Voor het verzekeren van de vrijwilligers is het nodig om onderstaande gegevens te kunnen overleggen aan de de verzekeringsmaatschappij.
Adres
Postcode
Woonplaats
Geboortedatum
Als je nog opmerkingen, goede ideeën of vragen hebt, dan kun je ze hieronder kwijt. Ook als we even contact met je op moeten nemen dan kun je dat hieronder aangeven.

Als je vrijwilliger wilt zijn vanwege een maatschappelijke stage kan je dat hier vermelden.
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

Moet jij voor je school nog een maatschappelijke stage doen?

Dit evenement leent zich uitstekend voor een maatschappelijke stage. Meld je nu aan als vrijwilliger en geef bij de opmerkingen aan dat het om een maatschappelijke stage gaat!